’tjong®talent

In augustus 2013 is ’tjong®talent van start gegaan op CBS De Pream in De Knipe, CBS De Akker in Oosterwolde en CBS De Adelaar in Wolvega. ‘tjong®talent is een initiatief om alle leerlingen een breed onderwijsaanbod te kunnen garanderen. Alle kinderen hebben immers een talent, ontwikkeld of nog niet. Het stimuleren van een onderzoekende houding om talenten optimaal tot ontwikkeling te laten komen is het uiteindelijke doel. Naast de toptalentklassen (meer- en hoogbegaafde leerlingen) is er aandacht voor de alle overige leerlingen met een talent. Ieder kind heeft immers een talent.

Klik op deze link voor ons projectplan ’tjong®talent.

Opnames RTL4 LifestyleXperience bij Talentklassen

Enkele jaren na de start van deze unieke opleiding, valt de lesvorm op in Nederland en worden er door het Lifestyle programma LIFESTYLEXPERIENCE opnames gemaakt voor RTL 4.

Wil je de opnames graag zien? We hebben deze voor je op een rijtje gezet op DEZE pagina.

Meer weten? Meer zien?

Lijkt het je leuk om iets met je talenten te doen? Kom dan snel een kijkje nemen op de website van ’tjong®talent en beleef hoe leuk het is om je talenten te ontdekken.

Website ’tjong®talent

Krantenknipsels ‘tjong®talent 

We werken al sinds augustus 2013 met het programma ‘tjong®talent.

Wij gaan er bij dit programma vanuit dat elk kind een talent heeft. Als daar aandacht voor komt en een kind mag doen wat hij of zij graag doet ontstaat leerplezier, de basis voor goed presteren. Daarbij gaan we er vanuit dat ieder kind talentvol is en we ondersteunen en stimuleren kinderen in hun natuurlijke nieuwsgierigheid.

Voor deelname aan de toptalentklassen gelden een aantal voorwaarden. ‘tjong®talent is onze grootste school, zo’n vierhonderdvijftig leerlingen maken er gebruik van.

In de media is veel aandacht geweest voor ‘tjong®talent en deze is nu gebundeld in deze info. Wij delen deze graag met u  U kunt alle knipsels in het boekje hier inzien